Senánszky Petra megszerezte a második aranyérmét a 10. Világjátékokon, ráadásul szombaton is világcsúccsal győzött Wroclawban. Varga Krisztina ezúttal második lett mögötte, míg az aerobikosoknál két egység is bronzérmet szerzett.
A Nemzeti Versenysport Szövetség tájékoztatása szerint a Debreceni Búvárklub világklasszisa, Senánszky 45.16 másodperccel nyerte meg a 100 méteres uszonyos gyorsúszás fináléját Varga Krisztina előtt, így a pénteki bronz után utóbbi versenyző is megszerezte a második érmét Lengyelországban.

Az aerobikosoknál a pénteki két érmet követően az Erdősi Dániel, Etényi Zsófia, Szabó Júlia, Szenes Boglárka, Szilvás Angéla, Táskai Anita, Varga Dorottya összetételű aerostep csapat harmadik lett, akárcsak a Hegyi Dóra, Szöllősi Panna, Mazács Fanni, Farkas Balázs, Bali Dániel alkotta sportaerobik csoport. Ezzel a magyar aerobikosok elmondhatják magukról, hogy valamennyi versenyzőjük dobogóra állhatott a Világjátékokon.

A magyar csapat két versenynap után három arannyal, három ezüsttel és négy bronzéremmel a hatodik helyen áll az éremtáblázaton.

A nem olimpiai sportágak jövő vasárnapig tartó seregszemléjén 100 ország közel 4000 sportolója vesz részt.