Az idősek világnapja alkalmából Bodó Sándor országgyűlési képviselő, Beke Imre polgármester és Boros Lajosné alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, külön kiemelve a 90. születésnapjukat és aranylakodalmukat ünneplőket.
Az immár szokásos vetített képes köszöntés után Bangó Margit Kossuth-díjas művész fergeteges műsorral és kedves stílusával szórakoztatta a közönséget. Az ünnepeltek és vendégeik jól is érezték magukat. Olyannyira, hogy a nézőközönség soraiban helyet foglaló Lovasné Mezei Sára virágkötő az üzletéből származó, s az esten átadott virágcsokrokat ajándékba adta a szervezőknek – hálából a kiváló programért.

Évfordulósokat is köszöntöttek

50 éves házasok: Papp Lajos és Varga Ibolya Emma, Balázs István és Kiss Terézia, Ludman Imre és Dobi Mária, Kovács István és Lajtos Ilona, Nagyfejeő József és Bíró Margit, Nagy Sándor és Kiss Eszter, Tornyai Gábor és Czibi Ibolya, Új József és Madarász Zsófia, Szalai János és Szilágyi Rozália, Váradi István és Cseke Ilona, Hollósi Lajos és Kiss Mária, Szathmári Pál és Szegedi Borbála, Darányi Gábor és Czibere Ilona, Szabó András és Cseh Margit, Varga Gábor és Bacsó Eszter, Balogh István és Varga Piroska, Hideg János és Sárközi Irén, Kéri Pál és Barta Erzsébet, Komáromi István és Beke Piroska, Tóth Sándor és Rásó Erzsébet, Nyikos Lajos és Szabó Juliánna Mária, Kemecsei Sándor és Molnár Eszter, valamint Nyeste Imre és Kiss Juliánna.

90 évesek: Mészáros Istvánné, Nagy Istvánné, Molnár Lajosné, Bartha József.