Munkagödörbe esett egy férfi a sötétben. Miután rájött, hogy nem tud egyedül kimászni, inkább segítséget hívott. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. 
Fém hulladéktároló gyulladt meg hétfőn délután Bocskaikertben, a Pacsirta és Buzogány utca kereszteződéséven. A két köbméter hulladékot a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották. Anyagi kár nem keletkezett.

Egy lakóház teljes terjedelmében égett késő délután Hajdúsámsonban, a Budaházi utcában. A lángoló épületet a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották. A tűz keletkezési okát a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vizsgálja. Az eset során egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított. A lakóházban pedig jelentősebb anyagi kár keletkezett.

Három méter mély gödörből riasztották a debreceni tűzoltókat hétfőn késő este. Sámsonkert közelében egy út mellett sétáló férfi a sötétben egy munkagödörbe esett. Miután rájött, hogy egyedül nem tud kimászni, hívta a tűzoltókat. A helyi tűzoltók dugólétra segítségével kimentették a férfit, aki nem sérült meg.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság